Στην Κρήτη ο Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός για την καταστρατήγηση των πολιτικών ελευθεριών στην Ελλάδα


Μεγάλη απήχηση είχε η εκδήλωση του Ευρωβουλευτή Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού με θέμα την καταστρατήγηση των πολιτικών ελευθεριών στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03 Απριλίου, στην Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης. 

Ο Στρατηγός αναφέρθηκε στη διαχρονική εγκληματική στάση των κυβερνήσεων της τελευταίας 10ετίας, οι οποίες χρησιμοποιούν την εξουσία που τους έδωσε ο λαός επ΄ωφελεία των κομμάτων και των ιδίων των βουλευτών πάρα για το καλό της χώρας. Μία εξουσία που χρησιμοποιήθηκε εναντίον της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης αλλά πολύ περισσότερο εναντίον της εθνικιστικής ιδεολογίας.

Προσκαλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, συγγραφέας του βιβλίου "Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής", ο οποίος αναφέρθηκε στις απαράδεκτες παρεμβάσεις στη δικαστική εξουσία της προηγούμενης συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με στόχο τον περιορισμό των πολιτικών ελευθεριών συγκεκριμένων εκλεγμένων βουλευτών και την αήθη επέμβαση στη πολιτική ζωή της χώρας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης και κατά τη διάρκεια της παράθεσης μικρής δεξίωσης, σημαντική μερίδα παρευρισκομένων άκουσε με ενδιαφέρον τον Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό να αναφέρεται στην αντιδημοκρατική και αντίθετη του κανονισμού στάση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτζ, ο οποίος θεώρησε ως ρατσιστική την ομιλία του στην Ολομέλεια τον προηγούμενο μήνα, για τους Τούρκους και τον απέβαλε από την αίθουσα στερώντας του το δικαίωμα ψήφου. Μία ενέργεια που εγείρει αμφιβολίες και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την εφαρμογή της έννοιας των πολιτικών ελευθεριών μέσα στο ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.CONVERSATION